Neem contact op
info@pierrelacroix.nl
06 57 82 75 77
045 369 05 95

Pierre Lacroix

Pierre Lacroix is de drijfveer achter Pierre Lacroix Financiële Diensten.

“Doordat ik jarenlang ervaring heb opgedaan in de financiële wereld, ben ik bekend met de actuele regels en procedures rondom het afsluiten van financiële diensten. De intensieve samenwerkingen met verschillende partijen hebben ertoe geleid dat ik een groot netwerk (met elk weer een brede kennisbank) heb opgebouwd. Hierdoor krijgt u van ons niet alleen een goed en onafhankelijk advies, maar óók een maatgerichte oplossing die écht bij u past. En is uw situatie moeilijk financierbaar? Juist dan gaan wij graag de uitdaging aan om op een creatieve en verantwoorde manier een oplossing te vinden. U bent goed voorbereid op de dag van morgen. Daar zorgen wij voor!”

 

Pierre LacroixPierre Lacroix Financiële Diensten helpt u als ondernemer in privé en als particulier bij uw financiële vraagstukken rondom hypotheken, maatwerkkredieten en particuliere verzekeringen.

Onze diensten

  • Advies en bemiddeling op het gebied van verzekeren, hypotheken en kredieten;
  • Advies, bemiddeling en begeleiding (in het bijzonder richting kredietverstrekker);
  • Het afdekken van risico’s van inkomens- en vermogensvorming.

Samenwerking met BSB Volmachten te Geleen

Het leveren van diensten van een goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Mede daarom werken wij samen met BSB Volmachten uit Geleen. BSB Volmachten heeft van een groot aantal verzekeraars een volmacht gekregen om voor rekening en risico’s van die verzekeraars offertes uit te brengen, verzekeringen te accepteren en te muteren, de polisadministratie te voeren, de schadebehandeling en de in- en excasso te verzorgen.  Door de intensieve samenwerking  en korte lijnen met BSB Volmachten zijn wij in staat om maatwerk te leveren aan onze klanten tegen een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Vanzelfsprekend voldoet Pierre Lacroix Financiële Diensten ook aan de eisen die de wetgever ons stelt in de Wet financieel toezicht (WFT). Pierre Lacroix is dan ook WFT-gediplomeerd op alle bovengenoemde gebieden.

Kifid: het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Kifid klachteninstituut

Wij zijn aangesloten bij het Kifid. Heeft u een klacht over een financieel product of dienst dat van onze hand komt? Dan kunt u daar bij het Kifid melding van maken.