Neem contact op
info@pierrelacroix.nl
06 57 82 75 77
045 369 05 95

Maatwerk

Soms heeft een financiering een andere aanpak nodig dan één van onze standaard procedures. Voor advies op het gebied van maatwerkfinancieringen en de bemiddeling hiervan bent u bij Pierre Lacroix Financiële Diensten aan het goede adres. Samen met u nemen we uw situatie onder de loep en maken we uw wensen concreet. Wij zorgen vervolgens voor een op maat gesneden financieringsoplossing die goed bij u past.

Voorbeelden van maatwerkfinancieringen zijn onder andere leningen ten behoeve van:

  • Aankoop van verhuurd onroerend goed
  • Aan de onderneming verhuurde bedrijfspanden

Wij hebben veel kennis in huis met betrekking tot het adviseren over deze objecten en de bemiddeling ervan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een brugfunctie te vervullen tussen u als klant en de bank of andere geldverstrekkers. Wij weten exact hoe een financieringsaanvraag opgesteld dient te worden om deze kansrijk bij een bank of andere geldverstrekker voor te leggen.

Voorbeeldsituatie waarbij wij u graag van dienst zijn:

U bent een ondernemer en u wilt een pand kopen met gedeeltelijk privégeld om dit vervolgens te verhuren aan uw eigen bedrijf. U wenst dit deels te financieren en zoekt een lening met gunstige condities en voorwaarden. Hiervoor zoekt u iemand die ervaring heeft met het opmaken van een maatwerkkrediet met meerdere geldverstrekkers in binnen- en/ of buitenland.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Een advies op maat wat feilloos bij uw persoonlijke situatie.
  • Een deskundige partner tijdens het voorbereiden (opstellen en indienen) van uw financieringsaanvraag om tot het gewenste resultaat te komen.
  • Wij onderhandelen voor u met de bank of andere geldverstrekkers.
  • De doorlooptijd wordt versneld doordat we bekend zijn met de werkwijzen van en procedures op de financiële markt.