Neem contact op
info@pierrelacroix.nl
06 57 82 75 77
045 369 05 95

Eerste hulp bij hypotheken

De woningmarkt in Zuid-Limburg zit in de lift. Het aantal verkochte huizen steeg aanzienlijk afgelopen jaar, blijkt uit gegevens van het CBS. Dit komt enerzijds door de historisch lage hypotheekrente en anderzijds door het toegenomen consumentenvertrouwen. Heeft u dus verhuisplannen? Dan is nu het ideale moment om uw droomhuis te zoeken.

Bel nu voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek: 045-3690595

 

Snel handelen

Eerste hulp bij hypotheken | Pierre Lacroix

Juist door het aantrekken van de huizenmarkt, beginnen de woningprijzen weer te stijgen. Snel handelen is daarom verstandig. Uiteraard moet u natuurlijk wel uw mogelijkheden goed in kaart brengen. Kunt u een hypotheek opnemen? Wat is uw maximale hypotheekbedrag en wat betaalt u dan per maand? Welke andere manieren zijn er nog om de financiering van uw huis rond te krijgen? De hypotheekmarkt kent ontzettend veel aanbieders. Het ligt aan uw persoonlijke situatie welke hypotheek (en hypotheekaanbieder) het beste bij u past. Samen zoeken wij naar de beste oplossing voor uw wensen en mogelijkheden.

Oversluiten hypotheek

Heeft u geen verhuisplannen, dan is het toch verstandig om te kijken of u uw hypotheek kunt oversluiten. Door de historisch lage hypotheekrente kunnen uw maandlasten aanzienlijk dalen. Vaak moet u een boete betalen bij het oversluiten van een hypotheek. Samen kijken we of oversluiten in uw situatie zinvol is. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) tikte onlangs hypotheekverstrekkers die een te hoge boete rekenden op de vingers. Nu is er de leidraad ‘Vergoeding voor vervroegde aflossing van de hypotheek’ waardoor de regels een stuk transparanter zijn. Wellicht kunt u hiervan profiteren. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken of oversluiten voor u verstandig is.

Onafhankelijk advies

Een hypotheek afsluiten is een van de meest ingrijpende financiële beslissingen in uw leven. Dan wilt u er zeker van zijn dat u de juiste beslissing neemt. Bij Pierre Lacroix werken wij volledig onafhankelijk van welke hypotheekverstrekker dan ook. Door onze jarenlange kennis van en ervaring met de financiële markt krijgt u een deskundig advies rondom uw hypotheek.

Ja, ik wil een gratis en vrijblijvend adviesgesprek