Neem contact op
info@pierrelacroix.nl
06 57 82 75 77
045 369 05 95

Hypotheken

Voor het afsluiten van een hypotheek kunt u op tegenwoordig op veel plaatsen terecht. Helaas zijn niet alle hypotheken die verstrekt worden toegespitst op de klant. Het afsluiten van een hypotheek kan grote impact hebben op uw vaste lasten. Het is daarom belangrijk dat u zich goed verdiept in de risico’s en laat adviseren over mogelijkheden en de gevolgen ervan. Een hypotheek sluit u immers af voor de langere termijn.

Wij ontzorgen u van A tot Z

Pierre Lacroix Financiële Diensten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze rondom het afsluiten van een goede hypotheek. Met deskundig advies maken wij u wegwijs in het oerwoud van regels, wetten, mogelijkheden en risico’s. Bovendien ontzorgen wij u tijdens het volledige traject totdat de financiering rond is en u bij de notaris met een gerust gevoel uw handtekening kunt plaatsen.

Een hypotheek die écht bij u past

Onze jarenlange kennis en ervaring met de financiële markt maakt ons een waardevolle partner bij het maken van een goede keuze. Wij zijn betrokken bij uw situatie en maken er onze missie van om op een creatieve manier de best passende hypotheek voor u te vinden. Heldere communicatie en het leveren van een goede dienstverlening tijdens het traject vinden we erg belangrijk. U kunt tussentijds ook met al uw vragen bij ons terecht!

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Een hypotheek aanvragen om een woning aan te kunnen kopen
  • Uw hypotheek verhogen voor een verbouwing
  • Uw hypotheek verhogen voor andere doeleinden
  • Rentemiddeling
  • U wilt uw maandlasten omlaag brengen
  • U wilt uw hypotheek oversluiten